Bili su 10 godina u vezi, ali je nakon dva mjeseca oženio Aleksandru: Nikola Kojo je volio nju prije lijepe manekenke

Piše: Azra

Glumac Nikola Kojo je već godinama u braku sa manekenkom Aleksandrom Đurić, sa kojom ima tri kćerke. On nikada ne priča o svom privatnom životu i vrlo rijetko daje intervjue, pa se tako o njegovoj porodici skoro ništa i ne zna.

Ipak, oni najvjerniji fanovi se sjećaju čuvenog naslova iz 2007. godine “Nikola Kojo galantan pri raskidu”. Skoro da je zaboravljena njegova deset godina duga veza sa Olgom Popović, koja je po zanimanju stomatolog. Njh dvoje nisu voljeli da se eksponiraju u javnosti, pa tako većina pripadnica ljepšeg spola nije ni znala da je Kojo u ozbijnoj vezi.

Glumac se te 2007. godine pojavio na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“ sa manekenkom Aleksandrom i tada je svima bilo jasno da je deceniju duga veza s Olgom okončana.

Kojo je tada imao 38 godina, a Aleksandra 26 i pisalo se kako je ona promjenila njegov život toliko da je poslije samo nekoliko mjeseci veze odlučio da je oženi. O detaljima vjenčanja se ništa ne zna, a navodno je od poznatih ličnosti bila samo Vesna Trivalić, a svečani ručak je bio organizovan u Nikolinom restoranu Violeta, kućo stara, koji je tada važio za jedno od popularnijih mjesta za izlazak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi)

Inače, naslov da je Kojo galantan pri raskidu odnosio se na to da je, navodno, svojoj bivšoj djevojci Olgi ustupio njihov zajednički stan nakon raskida.

Inače, Aleksandra Đurić je poznata i po tome što je glumila u spotu za pjesmu Moja draga, Zdravka Čolića. Nakon udaje je promjenila prezime i odlučila da se posveti porodici, a jako rijetko se pojavljuje na javnim događajima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti