Eva Mendes progovorila o roditeljstvu: Sebe nisam vidjela u ulozi majke, a onda je u moj život došao Ryan

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvKBcC3Hhtw/

Američka glumica kubanskog porijekla, Eva Mendes, otkrila je nedavno u intervjuu za magazin “Women’s Health” da dugo nije moga seebe zamisliti u ulozi majke, iako je odrasla u višečlanoj porodici gdje je njena majka vodila glavno brigu o njenom i odrastanju njene braće. Glumica je priznala da je tokom djetinjstva njena majka bila ta koja je vodila brigu o svemu, jer njen otac nije uvijek bio prisutan u njihovim životima.

Majka četvorogodišnje Esmeralde i dvogodišnje Amade, priznala je, kako dolaskom Ryana Goslinga u njen život u njoj probudio ona najljepša osjećanja, i želju da poput svoje majke, osnuje porodicu kojoj će biti okosnica.

-Ryan Gosling se jednostavno desio! Zaljubila sam se u njega. Onda se u meni probudio osjećaj da želim djecu, i to ne samo djecu, već njegovu djecu. Bilo je to jako specifična situacija- priznala je Mendes.

Nakon što su se upoznali na snimanju filma “The Place Beyond the Pines” tokom 2011. godine, u njoj su se probudili najljepši osjećaji, a uzajamna energija i privlačnost koju su osjećali jedno prema drugom, bila je nevjerovatna. Glumica je priznala kako je posebno sretna zbog činjenice da ju je njegova porodica odmah prihvatila.

-Ryanova majka, moja majka, Ryanove i moje sestre. To je “selo” koje nam uvijek pomaže- izjavila je glumica koja je prije nekoliko godina pokrenula humanitarnu akciju za pomoć samohranim majkama, budući da je tokom djetinjstva proživljavala slične trenutke.

Ona je dodala da je jako vezana i ponosna na sve majke koje uspjevaju da se izbore sa brojnim problemima koji ih okružuju, istakavši kako je uloga samohranih majki u odgoju djece presudna za njihovu budućnost. Glumica je dodala kako svoje kćerke vaspitava na način da im materijalne stvari nikada ne smiju biti prioriteti niti mjerilo njihovog položaja u društvu.

-Ono što pokušavam da ih naučim je, da ne obraćaju pažnju kako se oblačin. Nikada me nisu vidjele dok se pripremam za posao, nikada me nisu vidjele kako se pripremam za bilo šta, nikada me nisu vidjeli na poslu. Za mene je ovo sasvim normalna stvar, jer im ne dozvoljavam da me vide u ovakvom izdanju, već da me doživljavaju samo kao svoju majku. Ja sam samo majka, i volim da me i one tako uvijek doživljavaju- priznala je glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti