Harry nije Charlesov sin

Piše: Redakcija

Princ Harry i supruga Meghan Markle najavili su prije nekoliko mjeseci da napuštaju svoje uloge “starijih članova kraljevskee porodice” iza sebe i da je da krenu svojim putem kako bi postali “financijski neovisni”. Izjava je ostavila udarne valove kroz svijet i kraljevsku porodicu, a prema izvještajima, Harry se i dalje bori sa svojim odnosom s ocem princom Charlesom. U stranim medijima se vrti priča da princ Harry nije biološki sin princa Charlesa, magazin Globe sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Charles bio taj koji je sam odlučio Harryju reći kako nije njegov biološki sin. Navode da je bio izrevoltiran Meghaninim konstantnim žalbama koje su Charlesa natjerale da pozove Harryja na razgovor. Njih dvojica su se posvađlai, a kao rezultat svađe Charles je Harryju otkrio kako on opće nije njegov sin.

Zašto tu vijest nije ranije otkrivao, princ je obrazložio da nije navodno želio da Harryju oduzme sva prava i privilegije koje je uživa kao član kraljevske porodice.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti