Berguzar Korel za 11. godišnjicu braka otkrila šta želi Halitu

Piše: Redakcija

Bračni par Halit Ergenc i Bergüzar Korel srca bh. publike osvojio je serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku gledati i u “Ranjenoj ljubavi”. Njihova ljubav se i desila na setu serije “1001 noć” i od tada su posebno zanimljivi medijima. Par se trenutno nalazi na odmoru sa sinovima, a ovih dana su u društvu prijatelja i porodice proslavili i 11. godišnjicu braka.

Popularna glumica iskoristila je društvene mreže kako bi godišnjicu čestitala suprugu.

– Dušo moja. Svaki trenutak koji provedem s tobom, sva moja sreća što živimo zajedno

Svaka suza zbog koje plačem su

naši snovi,

naša nada,

naša borba,

naš strah,

naša tvrdoglavost,

i pronalazeći sve veću ljubav nakon tvrdoglavosti…

Neka nam je sve što živimo halal hiljadu puta,

Neka nam Allah dozvoli da mnogo godina živimo sa svojom djecom u zdravlju i miru.

Volim te puno.

Sretna 11. godina – napisala je Berguzar ispod fotografije sa suprugom.

U posljednje vrijeme par se našao na udaru turske javnosti. Naime, glumica je podijelila fotografije na Instagramu zbog kojih su turski mediji uputili oštre kritike na njen račun pa su neki od medijskih napisa bili: „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomjernom težinom“.

Iako se na njenom tijelu zaista vidi koji kilogram viška koji je nastao tokom trudnoće, čini nam se da su kritike preoštre. Komentari i osude nisu se odnosili samo na njenu kilažu već su se osvrnuli i na njen celulit.

Da ona za to ne mari dokaz su i paparazzo fotografije i snimci na kojima se vidi kako glumica u uskom kupaćem kostimu, s luksuzne jahte zajedno sa suprugom ulazi u vodu, a također i snimci na kojima sa sinom Hanom u naručju maše paparazzima koji ih prate u stopu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti