Kate Middleton nosi najmoderniji kaput sezone: Saznajte koliko košta

Piše: Redakcija

Foto: (AFP)

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, supruga princa Williama, starijeg sina princa Charlesa i princeze Diane, drugog u nasljednom redu za britansku kraljevsku krunu, nikad ne izgleda ružno ili čudno na fotografijama, jer dobro pazi kako se kreće, u kojoj je pozi i ni u jednom trenutku ne zaboravlja ključne savjete o ponašanju pred kamerama.

Foto: (AFP)

U savršenoj dnevnoj kombinaciji i jučer se pojavila u javnosti. Posjetila Univerzitet u Derbyju kako bi sa studentima razgovarala o tome kako je pandemija uticala na njihovo školovanje. Sve oči bile su, kao i uvijek, uprte u njen modni izbor: najmoderniji kaput sezone.

Kate Middleton je izgledala odlično u jednostavnoj i sofisticiranoj kombinaciji koja je prava inspiracija za svakodnevni poslovni stajling.

Foto: (AFP)

Slavna Britanka odlučila se za klasične crne cigaret pantalone i tanki džemper od kašmira u svijetloplavoj boji. Izdanje je oplemenila salonkama sa debelom štiklom i efektnom zlatnom ogrlicom sa tri medaljona, a na svakom od njih urezani su inicijali njeno troje dece – kćerke Charlotte i sinova Georgea i Louisa.

Foto: (AFP)

Ipak, najviše pažnje ukrao je njen fenomenalan jesenji kaput midi dužine sa karo dezenom. Kaput potpisuje brend “Massimo Duti”, a cijena mu je 249 funti, što je oko 540 KM.

Foto: (AFP)

 

Karirani kaput je svestran i moderan komad koji se sjajno uklapa u svačiji stil, dodaje na eleganciji i garantira da ćete biti primećeni.

Foto: (AFP)

Inače, Kate je često u situacijama u kojima je fotografiraju sa svih strana i logično bi bilo da na nekim od fotografija ispadne prosječno ili loše.

Foto: (AFP)

Međutim, ona uvijek dobro ispadne jer su njene poze i pokreti promišljeni do detalja. Ekspertkinja za protokole i ponašanje u javnosti Myka Meier objasnila je zašto je to tako i šta to Kate svjesno radi, poput čestog nošenja torbice na kopčanje u rukama.

Foto: (Instagram)

-Taj način nošenja torbe zovemo Cambridge. Naime, bitno je da je drži s obje ruke, a pritom su prsti prema dolje. Ova poza je odlična i kad ne znate šta ćete s rukama, a pogotovo kada ste nervozni – istakla je Meier.

Kate često stoji pred kamerama i sama činjenica da je dio kraljevske porodice znači da mora poštovati mnoštvo pravila koja su razrađena do detalja, pa i način na koji stoji.

Foto: (Instagram)

-Ovu pozu koristi Kate kad hoda, stoji ili priča s nekim. Ključno je da torbicu držite s obje ruke ispred vas i da su vam ramena izvijena unazad. Kada stojite, uvjerite se da su vaši nožni prsti usmereni ka naprijed i spojeni, postarajte se da vam ruke budu spojene, a prsti okrenuti nadolje i stisnuti – savjeti su koje je Meier otkrila za “The Sun”.

Foto: (Instagram)

Iako mnogi malu torbicu stavljaju pod rame, Meier dodaje da je to totalno pogrešno.

-Kada vježbate ovu pozu, vodite računa da ne držite torbicu jednom rukom – dvije ruke su ključne. U suprotnom držanje torbice jednom rukom može da učini da vam ruka izgleda napeto- rekla je Meier.

Izvor: The Sun

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti