Imala je preko 400 operacija nakon što ju je bivši dečko zalio kiselinom i uništio život

Piše: Redakcija

Voditeljica Katie Piper (37) nedavno je prošla kroz 400. operaciju.

Podsjetimo, 2008. godine njen tadašnji dečko Daniel Lynch organizirao je napad sumpornom kiselinom na nju, zbog čega je oslijepila na jedno oko, koža joj je bila uništena i to ne samo na licu te voditeljica godinu nije izašla iz kuće.

U to vrijeme bila je na vrhuncu slave kao manekenka te je osvojila i titulu Miss Winchestera, a njen joj je bivši dečko odlučio upropastiti život.

Katie je brojnim operacijama nastojala umanjiti štetu na svom licu i tijelu nakon napada, a sada je operirala oko koje se dobro oporavlja te se voditeljica nalazi na bolovanju kako bi se spriječilo javljanje infekcija.

Naime, Katie je u potpunosti izgubila vid na lijevom oku, no zbog komplikacija morala je operirati i zdravo, desno oko.

Nakon stravičnog napada, ljepotica je bila 12 dana u induciranoj komi te je imala više od 300 operacija lica. No istaknula je kako je imala i brojne psihičke posljedice te se strašno bojala ljudi, posebno muškaraca. Danas svojim primjerom želi pomoći drugim ženama koje trpe ili su pretrpjele nasilje.

Njen bivši dečko monstrum danas odslužuje doživotnu kaznu, a s njim se upustila u vezu nakon kratkog poznanstva. No nije prošlo niti dvije sedmice kada je počelo zlostavljanje, a dotični ju je i silovao.

Katie je danas u sretnom braku, ima dvije kćerke, redovita vježba te je rado viđena gošća raznih evenata, za što je potrebna velika hrabrost.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti