Majka i kćerka kao blizanke

Piše: Redakcija

Španski fudbaler Cesc Fabregas (33) nerijetko završi na stranicama tabloida zbog 12 godina starije i vrlo atraktivne supruge Danielle Semaan, s kojom je u braku od 2018., i sa kojom ima troje djece.

Danijela redovno privlači pažnju javnosti izrazito provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, ali i upadljivim modnim izborima, a nedavno je sve zatekla objavom na kojoj kćerki iz prvog braka čestita 21. rođendan!

Publika je ostala šokirana fotografijom na kojoj su majka i kćerka koje dijeli 24 godina razlike, a na kojoj izgledaju kao bliznakinje! Maria i Daniella su vrlo bliske i često izlaze i poziraju zajedno, a lijepa 21-godišnjakinja ima odličan odnos i sa očuhom, koji joj je takođe čestitao rođendan.

– Ne mogu da vjerujem da smo počeli ovo putovanje kada si imala devet godina, a sad ti je već 21. Tvoja mama napravila je sjajan posao jer si odrasla u ženu kakva si danas. Ti si najljubaznija osoba koju sam upoznao i ponosan sam što sam tvoj očuh iako je to samo riječ. Osjećam da sam ti mnogo više od toga, i ne bih te mijenjao ni za jednu kćerku na svijetu. Ostani tako skromna i slatka – napisao je Fabregas koji trenutno igra za Monako.

 

View this post on Instagram

 

Happy Easter 🐰 Wishing you a blessed day 🤍

A post shared by Maria Taktouk (@mariataktouk) on

Inače, Daniella je Mariu, kao i sina Josepha, dobila u braku sa tajkunom Eliem Taktukom od kog se razvela 2011., i to upravo zbog slavnog fudbalera. Naime, u momentu kada su se Daniela i Cesc upoznali, ona je bila udata za Elia. Sve je počelo u jednom japanskom restoranu, kada je ova brineta prišla fudbaleru kako bi mu tražila autogram za svog sina, ali kako se naknadno ispričale njene prijateljice ona mu je ujedno ostavila i broj svog telefona na ceduljici.

Ubrzo se ova romansa i realizovala, a Taktouk saznao je za preljubu na brutalan način. U novinama je ugledao fotografije svoje žene kako se grli s fudbalerom u Nici. Uslijedila je brakorazvodna parnica, mučna i ruža, koja je rezultirala time da je biznismen morao da joj isplati 1, 4 miliona funti. Taktouk je bio slomljen, pokušavši na sve načine da ospori odredbu o novcu koji je morao da joj isplati, ali je Daniella ipak dobila traženu svotu.

Izvor. zena.blic.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti