Za njih nema krize: Ella Dvornik i Charles Pearce proslavljaju sedam godina ljubavi

Piše: A. Z.

Za mnoge parove kaže se da je sedma godina krizna, ali i odlučujuća hoće li život nastaviti zajedno ili će se ipak razići. No, to ne važi za popularnu hrvatsku influencericu i kćerku preminulog muzičara Dine Dvornika. Ella Dvornik uživa u ljubavi zajedno sa suprugom Charlesom Pearceom i njihove dvije preslatke kćerkice.

Par danas ima poseban razlog za sreću, a to je proslava sedme godišnjice ljubavi. Naime, Ella je na svom Instagram profilu podijelila njihovu zajedničku fotografiju, te u opisu sa svim pratiteljima podijelila kako proslavljaju svoju ljubav i to baš danas.

– Nebitno za vas , al da vam javim. Charlesu i meni je danas 7 godina. Kako sam izdržala ovih 7 godina ne znam a on samnom, još manje, al’ eto nas. Jedna slika prije djece, botoxa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose ( i kilograma) – napisala je Ella.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti