Halle Berry: U šestoj deceniji vozi motor i ne mari za muškarce

Piše: L. B.

Foto: Instagram

Slavna glumica Halle Berry ovog je augusta napunila 54 godine. Jedna od najljepših žena svijeta se i u šestom desetljeću života drži bolje nego mnoge godinama mlađe žene, a njena pojava i dalje oduševljava obožavatelje diljem svijeta. Nedavno je u Montréalu počela snimati novi naučno-fantastični film “Moonfall” redatelja Rolanda Emmericha u kojem će glumiti članicu NASA-e, a u slobodno vrijeme se vraća kući u Kaliforniju.

Tamo uživa u svojoj velikoj strasti – motociklima, a upravo su je u tom izdanju sada uslikali paparazzi. Malo ju je ko prepoznao u ovom “bad ass” izdanju s kacigom na glavi kako vozi svoj Harley Davidson. Njena ljubav prema motorima datira još iz razdoblja kad je bila u braku s francuskim glumcem Olivierom Martinezom od kojega se službeno razvela 2016. Njihov je odnos obilježio skandal kada se Martinez fizički obračunao s njenim bivšim partnerom Gabrielom Aubryjem s kojim Halle ima kćerkicu Nahlu.

Problem je nastao kada Aubry nije dao pristanak da Nahla ode s majkom i Martinezom u Francusku, a obojica su nakon incidenta završila u bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama. Inače, Halle na Instagramu često dijeli svoju fitness rutinu s privatnim trenerom koja nije za svakoga, no barem znamo čemu može zahvaliti fantastičan izgled.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti