Jesu li Clooneyevi pred razvodom: Amal je dala ultimatum Georgu!

Piše: Preuzeti tekst

Jedan od vjerojatno najintrigantnijih brakova u Hollywoodu onaj je 59-godišnjeg glumca Georgea Clooneyja i 42-godišnje odvjetnice za ljudska prava Amal. Iako par, koji je u šest godina dugom braku dobio trogodišnje blizance Emmu i Alexandera, privatni život nastoji sačuvati daleko od očiju javnosti, svako toliko u medijima se pojave nove informacije koje otkrivaju što se zaista događa iza zatvorenih vrata obiteljskog doma Clooneyjevih.

Tako i one posljednje, prema pisanju National Enquirera, govore kako je odvjetnica glumcu postavila ultimatum koji bi ih, ako se George istoga ne bude držao, mogao stajati i braka.

Naime, izvor za spomenuti medij ispričao je kako je Amal u strahu jer se boji da bi joj suprug, sljedeći put kad sjedne za motor, mogao izgubiti život. Kako je otprije poznato, 59-godišnjak je prije dvije godine doživio prometnu nesreću vozeći motocikl na Sardiniji. U razgovoru za GQ, George je svojevremeno otkrio da je u tom trenutku mislio kako će ista okončati njegov život te je stravično iskustvo još dugo ostavilo posljedice na glumcu.

Upravo toga svjesna je i 42-godišnja mu supruga koja je navodno, prema riječima izvora, odlučila zabraniti glumcu da ikad više vozi motocikli, a ako se ne bude pridržavao njezinog ultimatuma, sve skupa bi ga moglo stajati i braka. Inače, ovo nije prvi ultimatum koji je Amal postavila Georgeu kako bi sačuvali brak.

Prije nekoliko sedmica, isti je strani medij pisao kako se lijepoj advokatici nikako ne sviđa novi imidž slavnog supruga pa mu je zaprijetila kako će ga ostaviti ako ne obrije sijedu bradu koja je posljednjih mjeseci postala njegov prepoznatljiv znak.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti