Vlatka Pokos: Gledam ovu noćnu moru i ne mogu doći sebi

Piše: M. K.

 

 

Vlatka Pokos (50), pjevačica i nekada vrlo popularna TV voditeljica koja u zadnje vrijeme živi u Kanadi, često reagira na aktuelna dešavanja u svojoj državi Hrvatskoj. Tako je najnoviji status koji je objavila na svom Instagram profilu posvetila kritici na račun mjera koje zapadni bh. susjedi provode u borbi protiv pandemije Corona virusa.

-Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala. Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto vise oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća. Kafići, barovi i restorani SU ŽARIŠTA ZARAZE i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutno to znači da su zatvoreni. Isto kao i shopping centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate.

Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati! Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja??!! Može li jadnije? Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas neko ne umre. Moguće je! Onima koji govore da „ionako umiru stari“ zelim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti