Prošlost razara porodicu: Princ Harry će razotkriti pravu istinu o Diani?

Piše: Redakcija

 

Oko života i smrti princeze Diane vodile su se bezbrojne rasprave i smišljale razne teorije, a jedna je čak išla toliko daleko da je tvrdila kako su princ Charles i dvor željeli njenu smrt. Diana je bila nesretna u braku i zbog toga je imala ljubavnike, a ni njen suprug Charles nije joj bio vjeran. Upravo zbog toga kraljevska porodica ne voli otvarati temu Diane, te bi ih mogla jako naljutiti vijest koju je objavio magazin New Idea, u kojem tvrde kako je Dianin sin, 36-godišnji princ Harry, potajno unajmio pisca koji će napisati knjigu u kojoj će iznijeti svoju ‘”pravu” istinu o Diani.

Magazin smatra kako je Harry nagovijestio što sprema time što je na tek pokrenutoj web stranici njihove humanitarne zaklade Archewell objavio zajedničku fotografiju s Dianom dok je bio dijete. Bloger koji koristi pseudonim ‘Harry Meghan’ i prati život kraljevskog para tvrdi da je princ već unajmio pisca koji će iznijeti detalje o Dianinom životu, i da će knjigu objaviti američki izdavač, za razliku od neautorizirane biografije o Harryju i Meghan, ‘Finding Freedom’, koja je u prodaji od avgusta prošle godine.

Ipak, važno je napomenuti da za ove tvrdnje ne postoje dokazi, niti službene potvrde od britanskog dvora ili princa Harryja. Poznato je samo da su Harry i Meghan bili izloženi kritikama javnosti nakon što su otvorili svoju web stranicu humanitarne zaklade. ‘Ja sam sin moje majke. I ja sam majka našeg sina’, napisali su na stranici, a javnosti je zasmetalo to što nisu spomenuli i svoje očeve.

Najviše su zamjerili Harryju što nije odao počast Charlesu, koji je uvijek podupirao njegovu vezu s Meghan i davao im financijsku pomoć čak i nakon što su napustili obitelj, dok su vojvotkinji od Sussexa bili skloni više ‘progledati kroz prste’ jer znaju da je već nekoliko godina u lošim odnosima sa 76-godišnjim ocem Thomasom.

Podsjetimo, koliko je kraljevska obitelj osjetljiva oko teme princeze Diane pokazuje i to što su britanski mediji nedavno pisali kako je princ William navodno spreman tužiti Harryja i Meghan na sudu ako u svojim podcastima za platformu Spotify budu spominjali princezu Dianu ili kraljevsku porodicu.

Izvor:Story

 

 

 

Pročitajte još