Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal: Pokazali svoju humanu stranu

Piše: Preuzeti tekst

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/CEUPghogS-j/

Jedan od najpopularnijih turskih parova, Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal još jednom su pokazali svoju humanu stranu. Ovaj put turski mediji prenijeli su priču o njihovoj brizi prema životinjama. Napuštene životinje jako teško podnose hladno vrijeme, pogotovo velike minuse kada ostanu bez zaliha vode i hrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

Kenan i Sinem toga su itekako svjesni pa su odlučili da im pomognu. Ispred njihovog porodičnog doma postavili su kućicu koja služi kao svratište za pse lutalice i ostale napuštene životinje. U njoj se uvijek nalazi svježa voda i hrana koja je prijeko potrebna tim životinjama. Njihovi fanovi smatraju kako je to jako lijep i human gest Kenana Imirzalioglua i njegove supruge.

Izvor: Tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti