Svi su poludjeli za pranećakom kraljice Elizabete

Piše: Redakcija

O britanskoj kraljevskoj porodici se zna apsolutno sve. Ipak, fokus je stavljen na kraljicu Elizabetu i njezinu djecu i unuke, što potvrđuju česti napisi o princu Williamu i Harryju i njihovim porodicama. Zbog njih, ostatak je u sjeni. To potvrđuje i 21-godišnji Arthur Chatto, 26. po redu za prijestolje i pranećak kraljice Elizabete (unuk je princeze Margaret, kraljičine mlađe sestre).

Britanski su ga mediji tek nedavno ‘otkrili’ i malo je reći da je javnost poludjela. S obzirom na komentare, može se reći da je javnost opsjednuta ovim mladićem. Neki su ga čak opisali savršenstvom u ljudskom obliku. Sukladno tome, pronađen je njegov Instagram koji otkriva puno više o njegovom svakodnevnom životu. Arthur je aktivan na Instagramu, gdje pokazuje detalje iz privatnog života, zbog čega zapravo nije iznenađenje da Internet kolektivno žudi za njim. Budući da 26. mjesto u redu za britanski tron ​​nije nešto što ga toliko zanima, Arthur radi ono što bi radio bilo koji 21-godišnjak – uživa s društvom u slobodno vrijeme, putuje, vježba i uči.

Trenutno pohađa studij geografije na Sveučilištu u Edinburghu i radi kao osobni trener u školskom BoundFitnessu, koji je sada službeno jedina teretana u koju mnoge djevojke žele ići. Poput mnogih njegovih kraljevskih rođaka, Arthur je pohađao prestižni Eton College i definitivno se smatra jednim od najpoželjnijih neženja u kraljevskoj porodici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)


Prema njegovoj biografiji na Instagramu, Arthur ne drži jedan, već dva svjetska rekorda – za najmlađi tim i osobu koja vesla oko Velike Britanije. Također je ambasador Elliota Brown satova i Jöttnara, dio je tima Kendal Mint Co koji se bavi sportskim načinom života i nutricionizmom. Je li slobodan, nije poznato. 2018. godine je pozirao s anonimnom djevojkom, no nije poznato je li i dalje zaljubljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti