Ovih 12 boja nosit ćemo u proljeće i ljeto 2021. godine

Piše: L. B.

Paleta boja mijenja svoje tonove svakih šest mjeseci, pogotovo u modnom svijetu. Iako je zima, već trebamo biti spremni za proljeće/ljeto 2021., kada će se nositi svijetli tonovi koji će se miješati s prirodnim nijansama i uzbudljivim neonskim tonovima ili će se nositi u običnim bojama. Povratak je minimalizmu, s crno-bijelim tonovima, ali i sreći i radosti koje se ispoljavaju najsvjetlijim bojama. Kombinacija tkanina i boja također je problem, dizajneri eksperimentiraju kako bi pronašli novu kombinaciju boja. Sve boje dopunjuju, grle i raduju se 2021. godini.

 

Briljantno bijela

Jednostavna, klasična bijela, savršena kao sveobuhvatan izgled koji se može nadopuniti dodacima nadahnutim izgledom 90-ih.

 

Puter bijela

Žućkasto bijela za romantičnu odjeću poput čipkanih haljina, babydolla i donjeg rublja. Nosi se ton u tonu za jednostavan, elegantan izgled u kombinaciji s crnim kožnim dodacima.

Jarko crvena

Bogata, intenzivno jarko crvena koja se često nosi s ekstravagantnim odijelima ili poslovnim haljinama.

 

Sunčano žuta

Ova topla i blistava nijansa žute boje bit će jedna od najpopularnijih 2021. godine. Žuta najljepše svijetli u kombinaciji s ružičastom.

Candy pink

Podsjeća na šećernu vatu i često se koristi za lagane materijale poput tila i svile. Nosite je s trapericama i čizmama, kako biste otkrili njenu ironičniju stranu.

Lila ljubičasta

Ovo je boja cvjetnih polja lavande na francuskim obalama, savršena ravnoteža između nježnog i jakog. Kada se pomiješaju kombinacije boja, tamne i svijetle, dobije se izgled koji zaista oduševljava.

Neutralna zelena

Dašak neutralne zelene boje koja svaki komad pretvara u popularnu garderobu koja se može nositi od proljeća do jeseni.

Neon

Boja koja definitivno privlači pažnju. Zimi smo je već testirali s nekim dodacima u jarko neonskoj boji, sada je vrijeme da je nosite kroz cijeli outfit.

Cimet smeđa

Posebno lijepa boja koja pristaje ljudima s blago preplanulim tenom. Topla cimet smeđa također se savršeno slaže s jarkim neonskim tonovima.

Siva

Elegantna i svevremenska boja koja je prepoznatljiva u modi i na modnim pistama. Svake godine dobijemo neku novu nijansu sive, danas je to ona koja naginje malo na metalik.

Morsko plava

To je boja kristalno čiste vode koju nalazimo na mediteranskim obalama. Može se savršeno kombinirati sa sivom, srebrenom i puter bijelom.

 Tamnosiva

Nikada pretamna, nadahnuta kvarcom i mramorom: siva će (djelomično) zamijeniti crnu i postati simbol nove ženstvenosti. Snažna i samopouzdana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti