Nikolina Pišek nakon nesreće: Još uvijek imam kratak dah

Piše: Preuzeti tekst

Nesreća Nikoline Pišek koju je doživjela nedavno potresla je sve. Voditeljica i njena kćerka preživjele su trovanje ugljen-monoksidom.

‒ Još imam kratak dah, puls mi skače i poslije najmanjeg napora, što se nikada nije dešavalo jer sam u prilično dobroj kondiciji. No, doktori su mi rekli da je potpuno normalno da tri nedelje osjećam ovakve smetnje, a razloga za brigu biće samo ako se oni nastave. Una se ne žali ni na šta, ponaša se uobičajeno, ali iz predostrožnosti mora da joj se uradi EEG glave. Ne znam samo kako ćemo to izvesti jer noć pred snimanje ne smije da spava. Moraću da smislim način da obje budne dočekamo jutro.

Drama koja je prethodila dolasku u bolnicu Nikolina se sjeća nejasno i u fragmentima. Trebalo joj je pet, šest sati da se sabere, a narednih 12 osjećala je užasnu mučninu, praćenu visokim pritiskom i izraženom tahikardijom.

‒ Ovih dana šalim se da sada znam koliko bi me se ljudi sjetilo da sam zaista otišla na onaj svijet. Bilo je i potpuno neočekivanih poziva. Sudeći po reakcijama, moja sujeta vrlo je zadovoljna, a donekle znam i kako bi izgledala moja sahrana. Među prijateljicama sam sprovela mini-anketu kakav bi stajling odabrale za tu priliku. I u tom pogledu sam zadovoljna – duhovito je ispričala.

Izvor: Hello.magazinrs

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti