Mustafa Sandal navodno ne plaća alimentaciju?

Piše: Preuzeti tekst

Pjevačica Emina Jahović (39) i njen bivši suprug Mustafa Sandal (51)  su u sve komplikovanijem odnosu. Potegnuto je pitanje podizanja njihovih sinova, Jamana (12) i Javuza (9).

U izjavama za turske medije navodno je komentarisala odnos s Mustafom.  Dok javnost već neko vrijeme spekuliše da pjevačica svom bivšem suprugu ne oprašta novu vezu sa 20 godina mlađom izabranicom, Emina je u svojoj ispovijesti otkrila da je pravi razlog međusobne netrpeljivosti skriven u roditeljskim razmiricama. Naime, ona je otkrila da turski pjevač već dugo ignoriše svoje dužnosti prema sinovima.

– Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu djecu. Međutim, nedugo posle razvoda sve obaveze pale su na mene – objasnila je revoltirana Emina, koja je potom navela sva Mustafina neispunjena obećanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Imali dogovor da pokrije privatno zdravstveno osiguranje svoje djece i plati troškove njihovih izleta i ljetovanja. Nije ispunio ništa od toga. Dan kada sam se najgore osjećala bio je kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im osiguranje nije uplaćeno. Iako je to navedeno kao njegova obaveza u našem sporazumu o razvodu – rekla je pjevačica za turske medije, dodavši da više ne želi da trpi ignorisanje dužnosti oca svoje djece.

– Navodi da su preuzete mjere s njegovim bankovnim računom, kao i da su konfiskovane njegove vrijedne stvari, jednostavno nisu tačni. Prošla su 32 mjeseca otkako smo se razveli, a on alimentaciju nije platio već 26 mjeseci. Mustafa je javnosti pokušao da predstavi da je izmirivao svoje obaveze sve do prethodna dva mjeseca, navodeći da su ga zatim u tome spriječile poteškoće nastale zbog pandemije. Apsolutno to ne prihvatam – navela je Emina i istakla da u ovoj borbi ne traži korist za sebe, već isključivo za svoje sinove.

Izvor: Stori.rs

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti