Horoskop: Brilijantni šarmeri

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Želite skoro svaki trenutak iskoristiti za stabiliziranje emotivnog života, što više vremena provesti uz osobu koju volite. Najvažnije je da se opustite i uživate.

Posao: Problemima se nazire kraj, dolazi period profesionalnog i finansijskog prosperiteta, novih iskustava. Dominiraju snalažljivost i vaš neuništivi entuzijazam.

Zdravlje: Izuzetna kondicija, lijepo izgledate!

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Pred vama je sedmica ispunjena ljubavnom srećom. Uživate s osobom koju volite, a slijede i lijepa iznenađenja. Ako ste sami, spremni ste za promjenu statusa.

Posao: Poslovni život obiluje mogućnostima za sticanje novih iskustava, širenje vidika i sklapanje korisnih poznanstava. I finansijska situacija je veoma dobra.

Zdravlje: Potištenost sasvim nestaje.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Prava bura zakovitlala je vaša osjećanja. Želite stvoriti romantični ugođaj, žudite za nečim posebnim u ljubavi. Kako će sve dalje teći, zavisi najviše od vas.

Posao: Veoma ste odlučni, pa se u većini situacija snalazite sasvim dobro. Značajni događaji zbivaju se na planu materijalnog. Oprez, nisu svi baš dobronamjerni.

Zdravlje: Izuzetno dobro se osjećate.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Ovo je zanimljiv i uzbudljiv period. I vaša i partnerova osjećanja kulminiraju. Šarmantni ste i privlačni, za mnoge osobe gotovo neodoljivi. Nije vam stran ni flert.

Posao: Najzad ste shvatili da je stres vaš neprijatelj. Mnogo smirenije i racionalnije nego ikada prilazite svakodnevnim obavezama. Slijede sjajne poslovne mogućnosti.

Zdravlje: Postižete unutarnji mir.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Ljubav je vaš osnovni pokretač, motiv da učinite sve što želite u životu. Slijede lijepi događaji, pa se može reći da su vaša očekivanja u potpunosti zadovoljena.

Posao: Kao i uvijek, veoma ste savjesni. Vodite računa o svakoj sitnici. Iako nekog većeg uspjeha još nema, sve što radite, smatrajte dobrim ulogom za budućnost.

Zdravlje: Sve ste opušteniji.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Sanjate o sjajnoj budućnosti. Želite li novu, veliku ljubav, želja vam se uskoro može ostvariti. Ako ste u sretnoj vezi, još je više razloga za osmijeh, optimizam.

Posao: Sve vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Izuzetno ste hrabri u isticanju svojih ideja i ciljeva. I konkurencija vam predstavlja dodatni, više nego dobrodošao poticaj.

Zdravlje: Kad god je moguće izađite, prošetajte.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Strast, naprosto, buja u vašem biću. Ako i postoji mala ljubavna kriza, po svaku cijenu želite sve razjasniti. U slučaju da ste slobodni, čeka vas nova ljubav.

Posao: Imate pravu malu gomilu obaveza. Prvo dovršite započeto, prije nego vas vrijeme dovede u škripac. Kraj sedmice donosi olakšanje ili rješenje problema.

Zdravlje: Puni ste nove energije.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Gotovo ste neuhvatljivi. Ipak, ako je vaša veza stabilna, ljubav obostrana i jaka, učinit ćete sve da usrećite voljenu osobu. Spremni ste i na kompromis.

Posao: Postoji mogućnost za bitno napredovanje. Ako imate dovoljno strpljenja i koncentracije da se ozbiljno posvetite radu, pred vama je i uspjeh i zarada.

Zdravlje: Svakodnevno se rekreirajte.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Voljena osoba vam svakodnevno iskazuje svoju naklonost. Oboje želite osvježiti vezu. Ako ste sami, upoznat ćete srodnu dušu ili se snažno, iznenada, zaljubiti.

Posao: Imate veliku šansu za uspjeh i napredovanje, te ostvarenje želja. Ovo je sjajan period da nađete posao, koji će vas ispuniti i omogućiti vam dobru zaradu.

Zdravlje: Odlična tjelesna i psihička forma.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Malo ste se distancirali od partnera. Čini se da ste odlučni u namjeri da ljubavni život dovedete na jedan “viši nivo”. Odlično, jer slijedi vrijeme ugode.

Posao: Veoma se trudite, a vaša energija i strpljenje su u porastu. Želite da se dokažete, jer žudite za većim profesionalnim uspjehom. Srećom, spretni ste i praktični.

Zdravlje: Trebate, bar kratkotrajni, odmor.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Sretni ste i nasmijani, a voljena osoba uživa u svakom trenutku koji provodite skupa. Druženje s partnerom je posebno, za vašu ljubav  nema prepreka.

Posao: Napokon možete odahnuti od briga i problema koji su vas pratili. Svojim zamislima dajete željeni smisao. Obasuti ste unosnim prilikama za napredak i uspjeh.

Zdravlje: Krasi vas top forma i privlačan izgled.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Šansa za sretnu ljubav svakim danom raste. Imate želju da unesete dodatnu svježinu i sreću u svoj lični život. Ako ste slobodni, zaljubit ćete se.

Posao: Neupućenima vaše ideje mogu, na prvi pogled, izgledati gotovo nestvarno. Ipak, u svakoj od njih nazire se uspjeh, čak ako ponešto napreduje i sporije.

Zdravlje: Priuštite sebi nešto lijepo!

 

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti