Recept Amre Džeko za pileće ražnjiće

Piše: Dž. S.

Amra Džeko, jedna od najuspješnijih bh. manekenki, supruga našeg fudbalskog dijamanta Edina Džeke, na Instagramu često obraduje svoje pratitelje fotografijama, no ovaj put je podijelila zanimljiv recept za sve.

Radi se o pilećim ražnjićima s povrćem i kus-kus salatom.

-Biti full-time mama je važan i divan “posao” koji je plaćen ljubavlju i osmijesima moje djece. Upravo zbog toga, želim im uvijek pružiti zdrav, nutritivno bogat i izbalansiran obrok kako bi dobili sve potrebne minerale, vitamine (ali i nagovorila ih da jedu više povrće). Zbog toga, sa vama putem storyja dijelim recept koji sam pripremala: Pileći ražnjići s povrćem i kus-kus salatom. Sve zdravo, ali brzo i ukusno- napisala je Amra u svojoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)


Podsjetimo, Amra je nedavno postala nova ambasadorica Nestle Zdravo! projekta. Cilj kompanije je stvaranje zdravih životnih navika kod osnovnoškolske djece, te podrška javno-zdravstvenim institucijama u prevenciji pretilosti i prekomjerne tjelesne težine.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti