Jedno ime je favorit za kćerku Harryja i Meghan, ali upravo se pojavilo novo ime koje zvuči neodoljivo

Piše: Redakcija

Od kada je potvrđeno da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa očekuju drugo dijete, kladionice i kraljevski promatrači prognoziraju sve od njezina imena do datuma rođenja. Prije nego što je par objavio da očekuju djevojčicu, Thomas je bilo omiljeno ime za dječaka, a Diana omiljeno ime za djevojčicu. Međutim, nakon smrti princa Philipa prošlog mjeseca, postoji novo ime koje preuzima vodeću ulogu: Philippa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)


Kladionica Ladbrokes prilagodila je svoje šanse na temelju porasta špekulacija oko imena Philippa za Archiejevu sestru, dajući mu koeficijent 3/1. To znači da možete učetverostručiti svoj ulog ukoliko djevojčica dobije ime Philippa.

Stručnjaci sada tvrde da postoji 75 posto šanse da će najnoviji kraljevski potomak nositi ime u čast pokojnog djeda princa Harryja. Ne čude nagađanja da će se princ odlučiti dati svojoj kćerki ime u čast njegovu djedu. Ali, Princ Harry i Meghan Markle često su kršili tradiciju radeći stvari, pa ne ulažemo previše sigurnosti u predviđanje da će odabrati tako očito ime za bebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Ipak, u javnosti je iskočilo jedno novo ime. Naime, Meghan je gostovala uživo u programu VAX Livea i to u crvenoj haljini Caroline Herrere s cvjetnim uzorkom – tačnije uzorcima maka. Odmah su se javili neki koji tvrde da je to možda prikriveni znak i zapravo – buduće ime djevojčice. Mak se na engleskom kaže Poppy. Na internetu su odmah povukli nekoliko paralela: – Mak je zaštitni cvijet Kalifornije, mak je simbol sjećanja i nade, koristi se i kao podrška vojnicima, žrtvama rata i njihovim obiteljima u Velikoj Britaniji, a Harry je služio vojsku i to u ratnoj zoni… “Poppy! Zvuči savršeno” komentirali su na Twitteru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Ostala predviđanja za imena također odaju počast članovima kraljevske obitelji. Diana, prema Harryjevoj pokojnoj majci princezi Diani, i Elizabeth, po Harryjevoj baki nalaze se pri vrhu ljestvice. Kad su Meghan (39) i princ Harry (36) dočekali svoje prvo dijete 2019. godine, izabrali su ime koje nije bilo na kladionicama, nazvavši svog sina Archie.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

No, postoji nešto u odnosu koji je imao princ Harry s princom Philippom zbog čega postoji velika šansa da će odati počast svom dragom djedu. Njih je vezala i vojna obuka, obojica su služili u ratnim zonama. Uz to, oboje su izgubili majke u vrlo mladoj dobi. Zapravo, princ Philip bio je uz princa Harryja i njegovog brata u danima koji su uslijedili nakon prerane i tragične smrti princeze Diane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Samo će vrijeme pokazati kako će se zvati sljedeća kraljevska beba, ali znamo bez obzira na to kako se na kraju bude zvala, najnoviji član kraljevske porodice bit će jako voljen.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti