Trendovi za vruće dane: Torbe koje će biti hit ovoga ljeta

Piše: Redakcija

Torbice su uvijek u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu koje ne mogu odoljeti cool modelima, a kako se modni trendovi stalno mijenjaju, tako se i naše kućne kolekcije svake godine dodatno šire.

Nakon što su neko vrijeme modne ovisnice ludovale za minijaturnim varijantama torbica u koje jedva da što stane, poput popularnih Jacquemus modela, zbog globalne pandemije i nošenja maski te sredstava za dezinfekciju koji su postali naša svakodnevica, pojavila se potreba za torbama većih dimenzija.

Ljeto je pak period u kojem također želimo veće torbice u koje nam treba stati puno više stvari poput npr. kreme za sunčanje, sunčanih naočala, deodoranta, bocu s vodom, neseser…

Dakle, ljetne torbe moraju biti i praktične i lijepe, a ukoliko ste u potrazi za idealnim modelom, evo nekoliko modnih smjernica o kojima trebate voditi računa.

Ljeti također mnogi radije biraju modele od prirodnih materijala poput slame, rafije, kože ili pamučnih varijanti…

Torbice od slame su in, a ruksaci su out

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lastelier (@lastelier)


Neosporni klasici među ljetnim torbama su predivne varijante od slame ili rafije koje doista imaju i elegantnu notu, ali vrlo su praktične. Na modnoj platformi Lyst, takvi su modeli među najprodavanijima ovoga ljeta, što nije nikakvo čudo jer sjajno izgledaju bez obzira nosite li ih npr. s odjećom načinjenom od lana, svile, trapera, pamuke… Iako, naravno, nemamo ništa protiv ruksaka kad idemo na planinarenje, radije ih sklonite tokom ljetnih mjeseci na dno ormara.

‘Kroasan’ torbice su in, a vrećaste torbice su out

Tzv. ‘kroasan’ torbe u obliku polumjeseca koji podsjećaju na omiljeno francusko pecivo sada su itekako très chic i ovoga će ljeta zamijeniti trendi vrećaste modele, a slavne trendseterice poput Irine Shayk ili Emily Ratajkowski već nose ove omiljene torbice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


XXL torbice su in, a torbice oko struka su out

Definitivno cijenimo praktičnost velikih torbica u koje sve stane kad se nekamo uputimo tokom ljeta zato svoju omiljenu torbicu oko struka ostavite za odlazak na večernje piće ili šetnju po kvartu.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još