Razmažena mladenka dala upute za vjenčanje: Ne smijete nositi jaku šminku, niti razgovarati sa mnom

Piše: Redakcija

Nije tajna kako je za mladenke vjenčanje najljepši dan u životu, no neke stvarno znaju pretjerati sa zahtjevima. Naime, gosti su uoči velikog dana primili e-mail od koordinatora vjenčanja u kojoj su detaljno opisani svi mladenkini, doslovno rečeno, prohtjevi. Nakon što su pročitali bizarni popis uzvanici su se pitali je li to samo neslana šala?

Dobro, među 15 navedenih pravila, od gostiju traži i relativno razumne stvari, poput izbjegavanja nošenja bijele boje i dolaska 15 minuta ranije. Međutim, kako se popis nastavlja, zahtjevi postaju sve ekstremniji, pa mladenka traži da gosti “ne nose ništa osim bob frizure ili repa”. Gošće se također upozorava da izbjegavaju “full makeup” i ne smiju snimati ili objavljivati na društvenim mrežama dok im se to ne kaže. Točka osam na popisu glasi: “Uopće ne razgovarajte s mladenkom” i na kraju svi gosti moraju donijeti dar u vrijednosti od 75 USD odnosno oko 125 KM ili više, inače će biti odbijeni.

Izvor: Miss7.24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti