Angelina Jolie ipak ljubi slavnog muzičara? Uhvaćeni nakon romantične večere u Santa Monici

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih glumica svih vremena, Angelina Jolie navodno ponovo ljubi. Iako se već neko vrijeme šuška kako joj je srce ukrao muzičar Abel Makkonen Tesfaye poznatiji kao The Weeknd, slavni muzičar i glumica nisu se još službeno oglašavali.

Bez obzira na to što nisu niti potvrdili niti demantirali glasine, Angelina i Abel ponovno su uhvaćeni zajedno, a ovaj put riječ je o luksuznom restoranu u Santa Monici.

Popularni dvojac u restoran je došao odvojeno, a potom proveo dva sata u privatnom dijelu objekta. Zabranili su bilo kakvo ometanje tokom večere, a potom su se uputili u njegovu luksuznu vilu na Bel-Airu.

Inače, Angelina i The Weeknd prvi put su uhvaćeni u julu ove godine, a odmah su krenula šuškanja o navodnoj romansi.

Zanimljivo, The Weeknd je godinama ljubio popularnu glumicu i pjevačicu Selenu Gomez koja je nakon toga, šuškalo se, ljubila legendarnog Brad Pitta.

Izvor:tabloid .hr 

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti