Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Piše: Redakcija

Monegaška princeza Charlene, “najtužnija žena na svijetu”, kako su je neki mediji prozvali na dan njenog vjenčanja, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulom kaZwelithinijem.

“Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku”, napisala je Charlene u opisu fotografije i uz to dodala “Bayede Nkosi”, što na afričkom jeziku znači “pozdrav kralju”.

Princeza je pozirala u košulji i debeloj vesti, a oko vrata je nosila krunicu. Njeni pratitelji u komentarima su joj poručili da su zabrinuti za nju te da im ne izgleda dobro.

“Ti nisi dobro. Pogledajte joj ruke”, “Izgledaš jako umorno i tužno”, “Toliko je tuge u tvojim očima. Nadam se da ćeš jednoga dana ponovno biti sretna”, “Doista ti treba podrška u ovim trenucima”, samo su neki od komentara ispod fotografije. Jedan od pratitelja pitao je monegašku princeza kada se namjerava vratiti kući, ali na njegovo pitanje nije odgovorila.

Charlene u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici boravi mjesecima, a u Monaku je posljednji put viđena u januaru ove godine. Princeza je 8. septembra treći put operisana kako bi izliječila ozbiljnu infekciju uha, nosa i grla. Ljetos je u razgovoru za južnoafrički radio 702 Mandy Wiener rekla da ne može forsirati svoj oporavak.

Njen boravak u Južnoj Africi pokrenuo je glasine o razvodu od princa Alberta, koji je nedavno progovorio o cijeloj situaciji.

“Nije naglo napustila Monako. Nije otišla jer se ljutila na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Fondacije i uzela malo slobodnog vremena za provesti s bratom i prijateljima”, objasnio je princ Albert za magazin People.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti