Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Piše: S.P.

Nakon što je prošlogodišnji otkazan zbog pandemije COVID-19, znali smo da će ovogodišnji ELLE 2021 Women in Hollywood događaj biti još glamurozniji nego inače. Event je održan u novom Academy muzeju u Los Angelesu prvi put nakon 2019. godine, a događaj je bio prepun slavnih žena u divnim izdanjima.

Posebna priznanja za kreativne i kulturne doprinose filmu, muzici i televiziji, dobilo je devet žena među kojima su i Angelina Jolie, Halle Berry, Jennifer Hudson, Gal Gadot i Salma Hayek.

Elle Magazin je jučer čast ukazao i sedam mladih nada koje se tek trebaju iskazati, a među njima su našoj publici po ulozi u ‘Bridgertonu’ najpoznatiju Simone Ashley, glumica iz serije ‘Batgirl’, Leslie Grace i zvijezda ‘The Queen’s Gambita’ Moses Ingram.

Za ovaj događaj, zvijezde su izabrale posebne toalete, a najveću pažnju su privukle Ciara u izazovnoj bijeloj haljini s izrezima s potpisom Monota za koju su neki komentirali da je bila ‘malo previše’, Hailey Bieber u crno-bijeloj Miu Miu haljini inspiriranu ‘old’ Hollywoodom i Gal Gadot u dugoj ružičastoj haljini jednostavnog kroja koja joj je savršeno pristajala.

U nastavku pogledajte neke od najljepših haljina s Elle 2021 Women in Hollywood.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti