Zašto Kate Middleton nikada ne lakira nokte?

Piše: S.P.

Kakvu modu i koje dizajnere voli vojvotkinja Kate Middleton dobro je poznato, kao što je poznato i da svaki komad koji obuče u javnosti bude rasprodat u rekordnom roku.

O njenim make-up rutinama i sadržaju kozmetičke torbice ne zna se puno, ali dobro je poznato koji proizvod Kate sigurno nema u neseseru.

Naime, vojvotkinja od Cambridge-a nikada ne nosi lak za nokte.

Baš kao što kraljica Elizabetha nikada nije viđena sa nalakiranim noktima, toga se pridržava i supruga princa Williama. Prema pisanju časopisa „Marie Claire“ ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno je da nose lakove jarkih boja, jedino je dozvoljeno korištenje prozirnog, odnosno bezbojnog laka za nokte.

Međutim, iako joj je to dozvoljeno, nokti Kate Middleton uglavnom su uvijek uredno oblikovani i nenalakirani.

Poslije ove informacije kozmetički saloni mogli bi da ostanu bez posla ako i ovo postane trend koji će slijediti fanovi Kate Middleton.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti