Šta je “chaotic chic” – novi trend koji je proizašao iz Tik Toka

Piše: Redakcija

Ove sezone pojavila se nova estetika i još jedan je primjer tendencije TikToka da se pobuni protiv mainstream trendova. Dobrodošli u svijet „chaotic chic“ – haotičnog šika. „Chaotic chic“ pokazuje eklektičan pristup odijevanja koji uključuje razigrane kombinacije, maksimalističke printove i neočekivane siluete. Jasno odbacivanje minimalističkog trenda koji je preovladao posljednjih sezona, ovaj novi trend je nesumnjivo inspirisan ovogodišnjim oživljavanjem noughties mode.

Haotični šik najbolje izražava lični stil svake različite osobe – nešto što ga čini jedinstvenim i teškim za kopiranje. Pronašli smo neke tipične primjere estetike. Sve što treba da uradite je da slobodno izrazite sebe kroz svoj stil.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti