Sve pršti od luksuza: Kćerka Željka Joksimovića se hvali domom od 2,5 miliona eura

Piše: Redakcija

Mina Joksimović (26) prije nekoliko mjeseci pokazala je luksuznu vilu svog oca Željka Joksimovića (49) i njegove devet godina mlađe supruge Jovane.

„Dom“, napisala je Mina kraj fotografije na kojoj je pozirala u bikiniju. U pozadini se mogla primijetiti luksuzna vila s dva prilaza, okućnicom i velikom terasom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

„Divna ti je vila“, „Dome, slatki dome“, komentirali su pratitelji pjevačice koju je Željko dobio u prvom braku sa suprugom Vesnom koja se nikad nije htjela eksponirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Inače, srbijanski mediji su pisali 2018. da su supružnici kupili vilu na Senjaku blizu Beograda za 2.5 miliona eura. Prije toga su živjeli u stanu, a odlučili su se preseliti kada je Jovana rodila blizanke Srnu i Anu.

-Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do posljednjeg detalja. Kuhinja je prelijepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova kćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak. Željko planira jednu prostoriju pretvoriti u studio kako bi mogao raditi kad god mu dođe inspiracija za muziku, ispričao je izvor svojevremeno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

-Imaju divan bazen, ali i dječje igralište koje je opremljeno ljuljačkama i klackalicama. Kuća iz bajke, dodao je.

Inače, Joksimović i Jovana su u braku od 2012. i imaju sina Kostu te blizanke Anu i Srnu.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti