Meghan i Harry objavili prazničnu čestitku i pokazali kćerku Lilibet

Piše: Redakcija

Meghan Markle i princ Harry podijelili su prvu fotografiju svoje kćeri Lilibet Diane. Fotografija je zapravo njihova božićna čestitka, a objavljena je šest mjeseci nakon što je rođeno njihovo drugo dijete.

Meghan (39) na fotografiji drži Lili u zraku, dok Harry (36) sjedi s njihovim prvorođenim djetetom, dvogodišnjim Archiejem Harrisonom, u krilu.

Harry, Meghan i Archie za porodični portret koji je djelo fotografa Alexija Lubomirskog odabrali su traper, dok Lili ima bijelu haljinicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

“Ove godine dočekali smo našu kćerkicu Lilibet. Archie nas je učinio mamom i tatom, a Lili obitelji”, stoji u čestitci.

Par je najavio i da će njihova zaklada Archewell ove sezone donirati sredstva raznim organizacijama koje “čuvaju i štite porodice”.

Meghan i Harry postali su roditelji malene Lilibet 4. juna 2021. u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji. Djevojčica je osma u redu za britansko prijestolje.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti