Procurili novi detalji s proslave rođendana Kate Middleton

Piše: Redakcija

Kate Middleton nedavno je proslavila 40. rođendan, a iako je taj važan događaj obilježila malom i vrlo intimnom proslavom, vojvotkinji od Cambridgea rođendan nisu propustili čestitati princ Harry i Meghan Markle.

– Imali su videopoziv. Poželjeli su joj sretan rođendan. Bio je to vrlo privatan razgovor, otkrio je kraljevski stručnjak Christopher Andersen za Us Weekly. Za razliku od prije dvije godine, kada su joj javno čestitali 38. rođendan, princ Harry i Meghan Markle ovoga puta su nisu javno iskazali naklonost. Naime, kako je poznato, stvari i odnosi su se od tada poprilično promijenili između para i ostatka kraljevske porodice.

– Ovaj put je sve ostalo privatno, dodao je Andersen.

– Vojvotkinja od Cambridgea, koja je u nedjelju, 9. januara napunila 40 godina, uživala je u ‘maloj porodično proslavi’ na imanju Anmer Hall koje je u posjedu nje i princa Williama. Na proslavi su im se pridružili porodica i prijatelji, kaže 72-godišnji američki novinar.

Vojvotkinja se odlučila za vrlo skromnu zabavu djelomično zato što će ove godine biti puno velikih zabava za kraljevske članove, navodi Andersen.

– U junu će princ William navršiti 40. te je, zahvaljujući kraljici Elizabeti, u planu zajednička proslava.

– Kraljica ima velike planove za Williamov rođendan, a i on sam će nešto organizirati. Dakle, opet će biti velikih zabava, naravno, ako COVID to dopusti, navodi Andersen.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti