Ovu holivudsku ljepoticu je bivši suprug optužio da ga je tukla, a milijarder je plakao za njom javno

Piše: S.P.

Glumica Amber Heard poznata je kao ‘holivudska žderačica muškaraca’.

Amber je najpoznatija postala po svojim burnim vezama s bivšom suprugom Johnnyjem Deepom i milijarderom Elenom Muskom.

Deep je od 1998. godine bio u vezi s glumicom Vanessom Paradis koju je upoznao na snimanju filma ‘Deveta vrata’. Dobili su dvoje djece, 1999. kćer Lily-Rose Melody Depp i 2002. sina Johna Christophera ‘Jacka’ Deppa III.

Godine 2012. objavili su da su se razišli, a Deep je ubrzo bio u vezi s Amber koju je godinu ranije također upoznao na filmskom setu.

Vjenčali su se 2015., a razišli već sljedeće godine nakon što ga je optužila za nasilje. Razvod je službeno završen 2017., a između bivših supružnika u medije su izlazili gnjusne optužbe iz njihove burne veze.

Amber je Deppa optužila da ju je tukao i želio zadaviti, da ju je zaključao na tri dana i na nju bacao boce, odsjekao dio prsta i krvlju ispisao njeno ime, a Depp je nju optužio da se našminkala kako bi izgledala da je pretučena te da mu je jednom tokom svađe u krevetu ostavila izmet, ali i da je ona tukla njega.

Tokom razvoda Deppa su branile Vanessa i kćer tvrdeći da ne vjeruje u optužbe te da su one sulude. Vanessa je tvrdila kako nikad u 14 godina njihove veze nije bio nasilan ili agresivan.

Amber koja se ranije izjasnila da je biseksualka, ubrzo je prohodala s milijarderom Elenom Muskom koji se razveo 2016., a navodno je Musk za njom bio lud još od 2012. Depp ga je optužio da su bili u vezi još dok je on bio u braku s Amber. Navodno je glumica spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s Johnnyjem.

Musk i Amber su prvi put prekinuli 2017. godine zbog prenatrpanih rasporeda, ponovno su se spojili 2018., ali ni to nije dugo potrajalo. Elon je zatim plakao za glumicom pred cijelim svijetom u intervjuu za slavni časopis Rolling Stone.

 

– Upravo sam prekinuo s curom. Bio sam jako zaljubljen i sad sam jako povrijeđen. Ona je više prekinula sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao se truditi da ne izgledam tako. A onda sam se sabrao, jer toliko ljudi ovisi o meni, kazao je Musk.

Pričalo se da je i prema njemu bila nasilna. Također, izvori bliski milijarderu otkrili su kako se ponašala vrlo manipulativno prema njemu, što mu je jako smetalo.

Prošle godine u julu Amber je otkrila da je njeno prvo dijete rodila surogat majka.

– Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti ovu vijest s vama. Prije četiri godine odlučila sam da želim imati dijete. Htjela sam to učiniti pod vlastitim uslovima, napisala je tada te otkrila da je djevojčici dala ime Oonagh Paige Heard, a Oonagh je ime irskog porijekla i znači ‘janje’. Čini se da je srednje ime Paige posveta njenoj pokojnoj majci Paige Heard, koja je umrla u maju 2020.

Izvori bliski Amber tvrdili su da je dijete odlučila dobiti uz pomoć surogat majke, nakon što joj je rečeno da nikada neće moći roditi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti