Katy Perry otkrila najiritantniju naviku svog zaručnika Orlanda Blooma

Piše: Redakcija

Iako obožava što je njegova navika povezana sa zdravljem, pjevačicu živcira što je njen budući suprug malo ‘šlampav‘ kada je riječ o čišćenju iza sebe.

 

Britanski glumac Orlando Bloom prije nekoliko dana proslavio je 45. rođendan, a njegova zaručnica Katy Perry posvetila mu je na Instagramu predivnu čestitku. Budući da su njih dvoje vrlo šaljivi par i vole se zezati, kako privatno, tako i javno, Perry nije mogla odoljeti bez da mu malo “zabiberi”.

Pjevačica je tako u jutarnjem showu Heart Radia bez dlake na jeziku otkrila Orlandovu najiritantniju naviku koja uključuje – konac za zube.

– O moj Bože, on obožava čistiti zube koncem što je super jer puno ljudi to ne radi, što je odvratno, ali on zato ima odlične zube. Ali ono što me živcira jest njegova navika ostavljanja konca posvuda! Sa strane mog kreveta, u autu, na kuhinjskom stolu… Mislim, imamo kante za smeće posvuda…, požalila se Katy.

Kad joj je voditelj Jamie Theakston rekao da mora istrenirati svog zaručnika da baca konac u kante, Perry je na to odgovorila da je napravila sve u svojoj moći.

Osim toga, otkrila je kako je proslavila Božić s njihovom 16-mjesečnom kćeri Daisy Dove te što je Orlandu poklonila za rođendan. Prvo se našalila da mu je “dala dijete, što je veliki dar”, no onda je objasnila kako Orlando obožava istraživati prirodu po neutabanim stazama.

– Zato sam mu poklonila hrpu opreme za njegov auto, imali smo lijepu večeru i sve je bilo predivno, ispričala je pjevačica kojoj je prošlogodišnji Božić bio najdraži do sada jer ga je mogla provesti s kćerkicom, ali ga je proslavila tek 2. januara.

Perry i Bloom zajedno su pet godina, a zaručili su se na Valentinovo 2019. Pjevačica se preslatkim prstenom s kamenima u obliku cvijeta pohvalila na Instagramu, napisavši: “Potpuno bloom (procvjetala)”, želeći reći da je da je sada “potpuno njegova”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Ipak, njihova veza nije bila samo med i mlijeko. Nakon jednogodišnje veze par je prekinuo i godinu dana su bili na pauzi, a početkom 2018. dali su si još jednu ljubavnu priliku i pomirili se na dočeku Nove godine u Japanu.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti