J.Lo donosi trend koji će zamijeniti kratke suknje i zavladati novom sezonom

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez često predvodi trendove, a tako je i na samom početku 2022. godine. Slavna je pjevačica i glumica prošetala trendi komad koji će zamijeniti kratke suknje, posebno s prvim znacima proljeća. Za šetnju sa svojom kćerkom Jennifer je odjenula dugačku traper suknju. I dok su njhove kratke verzije vječni trend, predviđa se da će nadolazeća sezona prednost ipak dati ovakvima dužim primjercima, što je potvrdila i J.Lo.

Maxi traper suknju s uzorkom koji podsjeća za zakrpe kombinirala je s kratko rezanom dolčevitom, a trendi kombinaciju zaokružila je Chanelovom torbicom s resama i odgovarajućim kaubojskim čizmama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❄️ (@jlodiary)

Da je svoj fokus prebacila na dugačke suknje potvrdila je i još jednim outfitom ranije ove sedmice. Pojavila se u maxi, uskoj suknji, s visokim prorezom i dugmićima s prednje strane. Kombinirala ju je s crnom dolčevitom, visokim crnim gležnjačama i torbom.

Izvor: Miss7.24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti