I ona voli bižuteriju: Kate Middleton nosi naušnice od 4 KM

Piše: Redakcija

Baš kao i mnoge druge slavne osobe, Catherine Middleton ima velik utjecaj na prodaju odjevnih komada, obuće i dodataka koje nosi prilikom svojih javnih pojavljivanja, pogotovo ako je u pitanju neki povoljniji artikl.

Tako je prilikom nedavne posjete londonskom muzeju Foundling nosila naušnice britanskog brenda Accessorize koje su se na sniženju mogle kupiti za samo 2,10 funti (oko 4 KM). Očekivano, naušnice su se nakon toga opet rasprodale u rekordnom roku.

Iako ima pristup kraljevskog riznici u kojoj se nalaze predivni komadi nakita s raznim dragim kamenjem, vojvotkinja od Cambridgea i dalje voli nositi bižuteriju, i to ne samo u ležernijim prilikama nego i onim važnijim.

Naprimjer, na kraljevskoj turneji u Irskoj 2020. godine također je odabrala Accessorize naušnice i nosila ih na svečanom primanju za koje je nosila haljinu modne kuće Oscar de la Renta.

Vojvotkinja je još jednom pokazala da se povoljni komadi lako mogu nadopunjavati sa skupocjenima i pritom izgledati jednako dobro.

 

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti