Ultimatum princeze Charlene: Princ Albert mora birati između nje i svoje ljubomorne sestre koja joj je otela mjesto

Piše: Redakcija

Nedavno se dogodio dugo očekivani povratak princeze Charlene u Monako nakon nekoliko mjeseci provedenih na psihijatrijskom liječenju.

Ali tek što se vratila već je odlučila otići iz Monaka i sa sobom povesti i svoju djecu, blizance Jacquesa i Gabriellu.

Navodno se princeza naljutila što je, u njenoj odsutnosti, njena zaova, Albertova sestra, princeza Caroline, kročila u živote blizanaca, glumeći zamjensku mamu vodeći ih na izlete i – kako kažu izvori princeze smatra da se – miješa u njihovo obrazovanje.

-Charlene je bila izbezumljena kad je vidjela da Caroline preuzima utjecaj u odgoju blizanca, kaže izvor.

-Nedavno je Caroline nazvala ravnateljicu njihove stare škole kako bi razgovarali o njihovoj socijalizaciji… blizanci se trenutno školuju kod kuće na Charlenein zahtjev.

Insajder iz palače tvrdi da je Caroline fokusirana na budućnost Monaka, pa je odlučna da blizance, posebno Jacquesa, očiglednog nasljednika, oblikuje prema svojoj zamisli o tome što bi mali princ trebao biti. Charlene očajnički želi odvesti svoju djecu iz ove toksične i tenzične atmosfere pod pritiskom, kaže izvor, koji otkriva da je Albert sada nalazi između dvije vatre – svoje žene i sestre.

-On mora donijeti odluku, koja će nekoga sigurno uznemiriti, kaže izvor.

No, izvor otkriva da Albert (64) još uvijek voli Charlene te da su joj glavni adut blizanci.

Ako Albert vidi da pate zbog situacije, mogao bi pristati na Charleinin zahtjev’, kaže kraljevski insajder.

Podsjetimo, u vrijeme Charleninog odsutstva, princeza Caroline (65) rado je uskočila na funkciju prve dame i ispunjavala sve obveze koje inače pripadaju njenoj šogorici. Neki komentiraju da je Caroline to jedva dočekala jer je bila u sjeni svog brata i njegove supruge. Zapravo joj je jako smetalo što je Charlene ‘oduzela njenu funkciju.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti