Kraljica Letizia: Izdanje koje dokazuje da sijeda kosa ne umanjuje žensku ljepotu

Piše: S.P.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI bili su među brojnim zvanicama na misi zadušnici za princa Philipa, vojvodu od Edinburgha održanoj u opatiji Westminster u Londonu. Bili su ondje, naravno, i članovi britanske kraljevske porodice kako bi odali počast pokojom suprugu kraljice Elizabete.

Kako takva prilika i nalaže, kraljica Letizia za misu je odabrala odjevnu kombinaciju koja odiše besprijekornom decentnom elegancijom. Španjolska kraljica izgledala je vrlo profinjeno u kaputu-haljini tamnozelene boje i midi dužine s naglašenim strukom i lepršavim donjim dijelom.

Uz njega je nosila klasične crne salonke s visokom tankom potpeticom zmijskog uzorka i suptilnog sjaja. Kosu je složila u sofisticiranu chignon punđu te je u skladu s pravilima odijevanja britanske kraljevske porodice stavila i šeširić od istog materijala kakvog je kaput, dodatno ukrašen mrežicom.

Kraljica Letizia jedna je od dama iz javnog života koja ne skriva svoje sijedu kosu koja je bila vidljiva ispod šeširića. U posljednje tri godine Letizia sve rjeđe boji kosu što uopće ne umanjuje njenu ljepotu, već samo dokazuje da se 49-godišnja kraljica ne opterećuje sitnim “nedostacima”.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti