Eksplozivni istup oca Meghan Markle: Princ Harry je idiot i mlakonja, a brak će im se raspasti

Piše: Azra

Princ Harry je idiot, poručio je jučer otac njegove supruge Meghan Markle u eksplozivnom intervjuu za GB News i dodao kako se slaže s Donaldom Trumpom koji je nedavno rekao da je Harry u braku s Meghan “bičevan” te da ga ona vuče za nos.

Thomas Markle (77) koji se s kćerkom preko medija otvoreno svađa već godinama je naime potvrdio kako će doći u Veliku Britaniju zbog proslave 70 godina na vlasti kraljice Elizabete II. i tamo se pokušati pomiriti s Meghan i upoznati unuke Archieja i Lilibet. Markle nije došao na vjenčanje Harryja i Meghan 2018. godine, što je tada objasnio oporavkom od operacije srca, a sada tvrdi kako će pokušati popraviti svoj loš odnos s njima.,

– Jedva čekam upoznati kraljicu Elizabetu II., jer joj želim pokazati da ju poštujem. Htio bih upoznati i princa Charlesa i zahvaliti mu što je otpratio moju kćer do oltara te popričati s njim jer mislim da imamo puno toga zajedničkog. Obojicu su naime otpisala njihova djeca, rekao je Markle.

U neobičnom tv nastupu Markle je također kritizirao Meghan jer nije dovela djecu prilikom svojeg nedavnog posjeta Kraljici. Taj je potez opisao kao “pljusku Kraljici”.

– Mislim da ona ima pravo upoznati svoje praunuke. I zato ako se sada pojave, nadam se da će ih dovesti u London, rekao je i onda se obrušio na princa Harryja. Zamjera mu što se premišlja bi li doputovao na kraljičin jubilej i to iz “sigurnosnih razloga”.

– Ponaša se kao dijete. Hoda uokolo za mojom kćerkom kao mali dječak. On nije muškarac. Kažu da je bio u vojsci, ali ja u to ne vjerujem, jer on je oduvijek bio mlakonja i takav će i ostati. Njegov brat William je pravi muškarac kao i njegov otac Charles, ali Harry nikad neće odrasti. On je idiot, zaključio je Meghanin otac koji se naravno složio s tvrdnjama bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je rekao da Meghan vuče Harryja za nos.

– Mislim da je to jedina stvar oko koje ću se složiti s Trumpom, kaže Markle koji predviđa da će brak Harryja i Meghan završiti jako loše.

Izvori iz Buckinghamske palače su pak potvrdili da se Harry ne mora bojati dolaska u London na jubilej jer će njemu i njegovoj porodici biti pružena oružana pratnja ako je to potrebno ali princ se još uvijek premišlja.

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti