Charlene u izlasku sa suprugom prvi put nakon liječenja, a jedan detalj je sve zabrinuo

Piše: S.P.

Princeza Charlene zadnjih se godinu dana borila s određenim zdravstvenim problemima te je bila odvojena od porodice, a rijetko se pojavljivala i u javnosti što je mnoge njene poklonike zabrinulo.

Prošle godine bila je podvrgnuta operaciji u Južnoj Africi, a u novembrz prošle godine bila je i hospitalizirana radi iscrpljenosti.

Ovog se vikenda prvi puta od tada pojavila u javnosti i to u Monacu. Fotografirala se sa suprugom i princom Albertom, a s njima su bili i njihovi sedmogodišnji blizanci princeza Gabriella i princ Jacques.

Par je zadnjih mjeseci rijetko viđen zajedno, a razlog tome je i činjenica da je Charlene većinu prošle godine provela u Južnoj Africi nakon što joj je dijagnosticirana hronična upala sinusa tokom njenog humanitarnog putovanja. Zbog bolesti je završila u bolnici, što je onemogućilo njen povratak u Monaco.

A nakon što je u studenom napokon stigla u Monaco, ubrzo ga je i napustila jer je završila u Švicarskoj radi iscrpljenosti.

Ovaj izlazak u javnost prvi je porodični otkako se Charlene vratila s liječenja. Za ovu priliku princeza je odabrala sivu odjevnu kombinaciju, kratku plavu kosu složila je u urednu frizuru, no sve je zabrinuo njen pomalo izgubljeni i zamišljeni pogled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

I dok je palača to što se princeza povukla iz javnosti objasnila njenim stanjem hroničnog umora, mnogi su pomislli da je možda riječ o problemima u braku princa i princeze, no iz palače su to oštro demantirali.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine, a glasine o njihovom međusobnom neslaganju krenule su već tada.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti