Meghan Markle ostala bez milionskog projekta

Piše: Azra

Meghan Markle ostala je bez svoje serije na Netflixu za koju je navodno dobila 100 miliona dolara, no čini se da joj to nije pokvarilo raspoloženje.

Iako su svi s nestrpljenjem čekali animiranu seriju ‘Pearl’, iza koje stoji Meghan Markle, čini se da zasad od toga neće biti ništa.

Meghan Markle: LA actress with the fairytale role - EgyptToday

Netflix je odlučio zaustaviti dalju produkciju serije i prije nego je izašla, a iz platforme su objasnili što stoji iza te odluke. Naime, početak ove godine donio je velike gubitke kompaniji koja je, osim Meghanine serije za koju je navodno dobila 100 miliona dolara, povukla još nekoliko sadržaja na kojima do daljnjega neće raditi.

Na posljednjim fotografijama paparazza, Meghan je u dobrom raspoloženju pratila polo utakmicu u Santa Barbari i navijala za svog supruga princa Harryja koji je igrao taj sport pa se čini da ju Netflixov potez nije previše uznemirio.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti