Razlog će vas oduševiti: Princeza Charlotte u školski dnevnik upisana bez ikakve titule

Piše: Azra

Kada je u septembru 2019. godine krenula u prvi razred, bio je to veliki dan u britanskoj kraljevskoj porodici. Princeza Charlotte stigla je pred osnovnu školu Thomas’s Battersea u društvu roditelja, a bio je tu i stariji brat George da joj drži strah.

Ovaj strateški potez princa Willijama i Kate Middleton urodio je plodom jer su prve reakcije njihove kćerke otkrile da nije bila previše oduševljena što mora da uđe u učionicu. Sve vrijeme je držala mamu za ruku, a u jednom trenutku se i sakrila iza nje. Inače, u prvi razred upisana je kao Charlotte Cambridge, bez ikakve titule, jer su njeni roditelji željeli da bude ravnopravna sa ostalom djecom.

Obrazovna institucija u južnom dijelu Londona izuzetno je popularnu među porodicama koje pripadaju srednjoj klasi, a istu pohađa i princ George.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti