Sve nijanse plave: Kate Middleton pokazala kako se nosi kraljevska boja

Piše: Azra

Princ William i Kate Middleton započeli su dvodnevnu turneju po Škotskoj posjetom Glasgowu, a Willijamova lijepa supruga riješila je da se pojavi od glave do pete u plavoj boji.

Par je u jednu osnovnu školu stigao odlično raspoložen i proveo više sati u druženju s mališanima, a vojvotkinja je ponovo sve očarala svojim stilom.

Kate je za ovu priliku odabrala pantalone teget boje, koju je kombinovala sa svijetloplavom bluzom kakvu do sad nije nosila. Riječ je o komadu sa skrivenim džepovima i jednim naborom koji se od vrata pruža do stomaka imitirajući traku, vrlo otmjenom i svedenom načinu da se poslovna odjevna kombinacija učini interesantnijom.

Kate je svemu dodala navy salonke od prevrnute kože i torbicu u istoj nijansi. Sve je zaokružila teget kaputom maksi dužine, a ovaj look odlično se uklopio u njen vjerenički prsten sa safirima.

Vojvotkinja, koja je kao i princeza Diana velika zaljubljenica u bisere, dodala je notu ženstvenosti visećim minđušama s bijelim biserima, a njeno poslovno izdanje pokazalo se vrlo praktičnim jer se igrala dugo s mališanima i sjedila s njima.

Izvor: Stil.kurir.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti