Kćerka Njegice Balorde napunila 9 mjeseci, a ponosna mama sve je oduševila pričom o bratsko-sestrinskoj ljubavi

Piše: S.P.

Nekadašnja Miss BiH Njegica Balorda Moro jedna je od najljepših bosanskohercegovačkih žena. Karijeru modela ostavila je po strani na neko vrijeme, kako bi se posvetila svojoj porodici, a nedavno se Njegica treći put ostvarila u ulozi majke. Naime, njena porodica od prije devet mjeseci brojnija je za još jednog člana, a Njegica, koja ima dva sina, Nauma i Simona, rodila je djevojčicu Kalinu.

Simpatična Kalina jučer je napunila 9 mjeseci, a njena mama posvetila je tome simpatičnu objavu u kojoj je prepričala zanimljivu situaciju o bratsko-sestrinskoj ljubavi i brizi.

– Danas je ovom šećeru punih 9 mjeseci i bili smo na puzijadi. Nismo pobijedili jer je gospođica bila pospana i odlučila da presjedi cijelu trku, ali je mama bila presretna jer se desilo nešto što je važnije od svakog takmičenja, a to je da je pobijedila ljubav.

E sad, o kakvoj se ljubavi radi…

Pa iako ponekad ljubomoriše i nije najbolji u pokazivanju nježnosti prema njoj, jer ipak mu je njen dolazak pomrsio konce i nije više bio u centru pažnje, Simon se danas u jednom momentu rasplakao jer se uplašio da će mu “neko” ( starije bebe) počupati seku. Zamalo da se i sama rasplačem kad sam čula šta mi je rekao jer sve sam očekivala, ali ne i da on tako odreaguje samo zato što je neka djevojčica od 11-12 mjeseci prišla Kalini i malo je uštinula za obraz. Pritom ova nije ni odreagovala, napisala je Njegica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti