Ko je bio Vidoje Ristović? Nekoliko mjeseci bio je u kućnom pritvoru, a njegov ljubavni život oduvijek je intrigirao

Piše: Azra

Iznenadna smrt Vidoja Ristovića, srbijanskog historičara umjetnosti i supruga Nikoline Pišek, sve je šokirala.

U 44. godini iznenada je preminuo Vidoje Ristović, poznati srbijanski historičar umjetnosti i suprug omiljene hrvatske voditeljice Nikoline Pišek Ristović.

Vidoje je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Potekao je iz bogate porodice u kojoj je njegov otac Viktor bio poznati trgovac umjetničkim djelima i antikvitetima.

S domaćom voditeljicom u braku je bio od 2013. godine, a iduće godine na svijet stigla kći Una Sofija. Živjeli su na relaciji Beograd-Zagreb, a prošle su godine u hrvatskoj metropoli luksuzni dom u koji su uskoro trebali i useliti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Osim braka s Nikolinom, Vidoje je iza sebe imao i brak koji je 2011. godine navodno okončao zbog, kako se tada pisalo, glumice Katarine Radivojević. Iz tog braka ima 12-godišnju kćer Mateu.

Njihova veza nije izdržala, a glumica je kasnije otkrila da im je presudila razdvojenost. Godinu dana nakon njihova prekida, u Dubrovniku je Vidoje upoznao Nikolinu, a uskoro su svima otkrili da su zaljubljeni. Zaruke su pale samo nekoliko mjeseci kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Pod povećalo javnosti došao je i prije 11 godina kada je u uhićen u Beogradu zbog posjedovanja oružja za koje nije imao dozvolu. Priznao je krivnju i osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od devet mjeseci. Sud mu je dopustio da kaznu odsluži u svom domu bez mogućnosti izlaženja, umjesto da ide u zatvor.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti