Emily Ratajkowski opravdala status modne ikone i pokazala savršen spoj senzualnosti i glamura

Piše: S.P.

Manekenka Emily Ratajkowski uspješno vlada umjetnošću spajanja izuzetno zavodljivog i sofisticiranog stila. Nakon što je prije nekoliko godina zasluženo zadobila status modne ikone redonto oduševi stajlinzima na crvenim tepihu.

Na 75. izdanju Cannesa ponovno i zasluženo privlači pažnju. Za premijeru filma ‘Crimes of the Future’ odabrala je dugu crnu haljinu, blago prozirnu i optočenu šljokicama, što joj je davalo posebnu dozu glamura i nježne mističnosti.

Kroj haljine jasno ističe siluetu, a poseban detalj bio je kaiš smješten tačno ispod prsa. Elegantan izgled naglašen je klasičnim detaljima, prorezom na leđima te onim koji je pažnju privlačio na noge. Već nekoliko sezona prozirne haljine poprilično su popularan trend u Cannesu, a nekoliko dana ranije prisvojila ga je i Eva Longoria u haljini Alberte Ferretti.

Čipkastu, svjetlucavu i prozirnu haljinu, čiji dizajn potpisuje modna kuća Miu Miu, Emily je podignula prstenom i zelenim naušnicama s potpisom Choparda. Njen make-up u neutralnim tonovima također usmjerava svu pažnju na haljinu, baš kao i njena kosa, jednostavno raspuštena i stilizirana šiškama. Jednostavan i vrlo efektan stajling sjajan je primjer neodoljivog spoja senzualnosti i glamura.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti