Poput stranaca: Princeza Charlene i princ Albert bez pretjerane bliskosti u novom javnom nastupu

Piše: E.M.

Život princeza Charlene polako se vraća u normalu, a u prilog tome svjedoči njen novi javni nastup. Nakon informacija o njenom narušenom zdravstvenom stanju i spekulacija da joj suprug Albert plaća izvjesnu sumu novca godišnje da bi se pojavljivala s njim na javnim događajima, ovo je prvi put da su viđeni zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleonora (@royal__magazine)

Princeza se pridružila svom suprugu na kvalifikacijama za F1 Grand Prix održanoj u Monte Carlu. Za ovu priliku odlučila je odjenuti se ležerno, a odabrala je plavu tuniku i bijele pantalone koje je nosila uz salonke.

Dok su hodali skupa, par nije pokazivao pretjeranu bliskost a uprkos tome princeza je bila dobro raspoložena i poljupcima u obraz srdačno pozdravila vozače Maxa Verstappena i Sebastiana Vettela.

U drugom pojavljivanju, odabrala je nešto elegantniju varijantu kombinezona.

Iako je ranije bila redovna na ovom događaju, posljednji put je viđena 2019. Princeza se tek nedavno vratila u Monaco nakon liječenja, a u medijima stalno kruže nove informacije o njenom lošem zdravstvenom stanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti