8 strogih pravila kojih se moraju pridržavati asistenti Kim Kardashian

Piše: Azra

 

Kako je to biti asistent Kim Kardashian, osoba koja je uz nju, koja odrađuje njene dnevne poslove, koja se brine o njenom rasporedu i da sve bude na mjestu u njenom životu? Raditi za neku Kardashian sestru se može na prvu činiti kao najbolji posao na svijetu ali iako zvuči glamurozno, tu postoje stroga pravila.

Njeni asistenti moraju se držati ovih 8 pravila.

1. Ne smiju pogriješiti oko slaganja ormara
Asistenti koji rade za Kim zaduženi su održavati njen ormar pod kontrolom. Koliko se god to čini kao posao iz snova, veliki posao je u pitanju. Kim nekada u samo jednom jutru zna promijeniti po nekoliko outfita. Njen asistent mora voditi računa da joj je ormar uvijek besprijekorno složen, pa čak i ako to znači ostati raditi do kasnih večernjih sati.

2.Ne smije se pričati loše o Kim
Tračanje poslodavca ovdje nije najpametnija ideja. Ako bi se malo požalila Kourtney ili Kylie da se Kim ponaša grozno, suoćit ćeš se s posljedicama. Tračanje unutar porodice strogo je zabranjeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

3.Moraju raditi sve i svašta
Nema vremena za razmišljanje i odlučivanje, njihov je život brz i lud, a asistenti moraju znati brzo reagirati i brzo obaviti sve. Jedna njena bivša asistentica ispričala je kakve je sve poslove radila i definitivno se tu radi sve. Trebala se brinuti o njenom dnevnom rasporedu, o njenoj prljavoj odjeći, bookirati joj i sređivati putovanja, slagati kolica za djecu…

4.Na poslu se ne smije nositi vrijedan nakit
Otkad je 2016. godine Kim bila opljačkana u Parizu, zabranila je skup nakit u svojoj kući. Čak niti njen skup nakit više ne stoji tamo. Isto tako, njeni asistenti ne smiju dolaziti na posao sa skupim nakitom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

5.Moraju u javnosti hodati iza Kim
Ako negdje idu s Kim, neće hodati pokraj nje, već iza nje. Kardashiani uvijek trebaju biti u centru pažnje, a ako je asistentica pokraj nje, uzet će joj dio pažnje, što ne dolazi u obzir.

6.Nemaju vremena za svoj život
Ovo nije toliko pravilo kojeg se moraju držati, ali zbog svih pravila i hrpe posla koju imaju, privatni život asistenta Kim Kardashian ne postoji. Nema radnog vremena od 8 sati ili slobodnih vikenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

7.Moraju paziti da izgledaju dobro
Iako su u sjeni, i dalje moraju uvijek, non stop, izgledati dobro i sređeno. Nema dolaska na posao u trenirci ili majici koja ima čak ni malu mrlju na sebi.

8.U opisu posla im je briga za kućne ljubimce i njihova dresura
Iako su to njihovi kućni ljubimci, asistenti su ti koji moraju čistiti njihov WC, šetati ih, hraniti, trenirati, družiti se s njima… Uz sve poslove, i ovo je jedan koji oduzima itekako dobar dio vremena.

Izvor: Teen385.dnevnik.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti