Princ Louis privukao pažnju svojim ponašanjem na balkonu palače, pravio grimase

Piše: E.M.

Veliku pažnju danas privlači proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Ona se pojavila na balkonu Buckinghamske palače sa članovima svoje porodice. Iako je ovo već tradicija, mnoge je iznenadilo to što je ove godine bilo prisutno manje članova nego inače.

 

Cijeli svijet pomno je pratio današnja dešavanja, a uz kraljicu su na ovaj veliki dan bili princ Charles, vojvotkinja Camilla, princ William, vojvotkinja Kate Middleton te kraljičini unuci, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

Svu pažnju na sebe je usmjerio četverogodišnji princ Louis, koji je ne obazirući se na kamere, zaigrano hodao okolo, radio razne grimase i pokrivo uši prilikom letenja vojnih aviona. Fotografi nisu mogli a da ne zabilježe ove interesantne momente.

Objavljen je i video u kojem se vidi kako se mališan zabavljao tokom ceremonije.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti