William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova

Piše: S.P.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea Kate i William oglasili su se nakon završetka platinastog jubileja kraljice Elizabete II. i komentirali ponašanje sina Louisa.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. došao je kraju, a iako su svi očekivali da će najveću pozornost na ceremoniji ukrasti Meghan Markle i princ Harry, svi pogledi bili su usmjereni na najmlađeg člana na balkonu – princa Louisa.

Maleni dječak bio je vrlo nestašan, a svojim je reakcijama proteklih nekoliko dana nasmijavao sve prisutne, pa su ga roditelji i starija sestra i brat u nekoliko navrata morali upozoravati i smirivati.

Međutim, to ga nije spriječilo da uživa u djetinjstvu i prkosi roditeljima, a na vlastiti račun našalili su se i vojvotkinja Kate i princ William.

Na svojem službenom profilu na Instagramu objavili su nekoliko fotografija s jubileja te zahvalili svima koji su pratili ceremoniju.

– Kakav fantastičan vikend slavlja. Vidjeti ljude širom zemlje kako se okupljaju s porodicom, prijateljima i voljenima bilo je iznimno posebno. Hvala svima koji su pokazali svoju zahvalnost kraljici za njenih nadahnjujućih 70 godina vodstva. Nadamo se da ste imali vikend za pamćenje, napisali su u opisu fotografija.

– Svi smo se proveli nevjerovatno, posebno Louis… pisalo je na kraju opisa uz emotikon očiju, a pratitelji u komentarima srdačno su primili ovu šalu jer Louisovo ponašanje ionako nisu smatrali lošim, već simpatičnim.

”Volim njegovu ličnost. Svima nam je ukrao srca”, napisala je jedna obožavateljica.

”Ponašao se kao običan četverogodišnjak i bila sam presretna jer ga vidim!” složila se druga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti