Poljubac je pao uprkos glasinama o krizi u braku: Princ Albert i princeza Charlene s djecom na porodičnom putovanju

Piše: Azra

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka krenuli su na svoje prvo službeno zajedničko putovanje u inozemstvo otkako se Charlene vratila u javni život kraljevine početkom ove godine. A tom prilikom su pokazali rijedak prizor nježnosti i bliskosti.

Kraljevskom paru na putovanju pridružili su se i njihovi 7-godišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, a porodica se sredinom sedmice uputila u Norvešku na otvaranje izložbe ‘Sailing the Sea of Science’ u Fram muzeju u Oslu. U obilasku im se pridružio i norveški prijestolonasljednik, princ Haakon.

Ispred muzeja kraljevski par, koji je nedavno opovrgnuo glasine o problemima u braku, podijelio je neočekivani i nježan poljubac.

Prošlog mjeseca princeza Charlene se osvrnula na glasine povezane s njenim oporavkom te odnosom sa suprugom rekavši lokalnim medijima u Monaku da je i dalje ‘krhka’ otkako se, nakon četveromjesečnog boravka u švicarskoj klinici gdje je bila liječena od dubokog emocionalna i fizička iscrpljenost, u martu ove godine vratila u Monako.

– Kad sam se vratila u Kneževinu, svu svoju energiju usmjerila sam na svoju djecu, muža i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet, rekla je princeza Charlene za Monaco Matin.

– Moje zdravstveno stanje je još uvijek krhko i ne želim brzati. Put je bio dug, težak i tako bolan. Danas se osjećam mirnije, dodale je.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti