Pogledajte kakvu je kuću na Jadranu Brega kupio svojim kćerkama

Piše: Azra

Goran Bregović prije više od 10 godina kupio je luksuznu vilu u Perastu, kako bi supruzi i kćerkama obezbijedio idealno mjesto za ljetovanje.

Kuća Gorana Bregovića u Perastu uklapa se u arhitekturu ovog prelijepog crnogorskog grada, pa je veleljepna vila izgrađena u bijelom kamenu, okružena dvorištem i ograđena zidinama, ali i mediteranskom vegetacijom, kako bi porodica imala intimu tokom boravka u vili.

Vila je 2015 godine renovirana, a Brega je, kako pišu mediji regiona, u obnovu kuće na Jadranu uložio 20.000 eura.

– Kako i sam Bregović često kaže, to je njegova druga kuća, koju mora da održava. Pošto je eksterijer pod zaštitom, s vremena na vrijeme voli da preuredi interijer. Često mijenja namještaj, a vidjet ćemo šta će sad da promijeni. Nije to ništa krupno, ali sa suprugom se uglavnom dogovara o svemu – govorio je izvor za rtvbn.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti